East-Fest 2018 Mezőtúr

Buli Keleten! East-Fest 2018 Mezőtúr

2018-ban is nagy lesz az őrület! A múlt évhez hasonlóan, idén is akár 5 napig, keddtől egészen vasárnap délig tart az east-fest 2018!

Mint tavaly, idén is, a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő gyönyörű, parkos ligetben lesz lehetőség megismerni a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóit. Ha azt hinné, nappal unatkozni lehet csak, tévedett, hiszen a strandon kívül rengeteg a sportolási lehetőség, érdekes játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik még jobbá a buli előtti órákat.

Országos szinten az egyik legerősebb programú East Fest olyan előadókkal is fellép, akik most először mutatják meg magukat a fesztiválon. Az itthoni fellépők közt fellép egy külföldi sztárvendéget láthatunk és hallhatunk.

A bérlet, ital és étel árak ugyanolyan barátságos árakon maradnak, mint ahogy volt az a múlt évben. Ez csak annyit jelent, hogy egy korsó sör még mindig 400 forint alatti áron lesz iható és szeretnénk, hogy idén is ugyanolyan ízletes és finom ételek legyenek a fesztivál területén akár 1000 Ft alatt. A fesztivál bérlete most is összefoglalja az ingyenes strandolást és a kempingezést is.

Sok szeretettel várunk a 2018-as Mezőtúrra, az East-Festre!