INGYENES

Termelői mini weboldal készítése

Kézműves élelmiszerekkel foglalkozol? Készítsd el vállalkozásod mini weboldalát INGYENESEN, és szerezz még több vásárlót! 

Csak pár perc, vágj bele most!

Válaszd ki, a tevékenységedhez illő kategóriát.

Miért érdemes regisztrálnod?

Mert ezzel segíthetsz nekünk, fogyasztóknak, hogy minél több magyar, egészséges élelmiszert tehessünk az asztalra!

Az EgyünkHelyit egy könnyen kezelhető online felület, ami segít összekötni a hazai kézműves termelőket a vásárlókkal. A helyi termelők, gazdák, őstermelők ingyenesen  létrehozhatják saját adatlapjukat, ahol igényesen és részletesen bemutathatják gazdaságukat és portékájukat. A helyi termékek iránt érdeklődő látogatók, pedig könnyedén megtalálhatják a helyi termelőket, termelői piacokat és közösségeket.

Népszerűsítsd

Termékeid

A vásárlók és helyi alapanyagok iránt elkötelezett vendéglátóhelyek, könnyebben rátalálnak vállalkozásodra. A potenciális vevőidnek, nem kell hosszasan kutakodni az interneten. Célirányosan kereshetnek a termelői térképen.

Növeld rajongóid táborát

a közösségi oldalaidon

A profiloldaladon valós időben megjelenik a Facebook hírfolyamod, így a látogatók könnyedén tájékozódhatnak aktuális tevékenységeidről és egy kattintással like-olhatják is az oldalad. 

Több látogató

A Weboldaladra

Elsődleges célunk, hogy minél több érdeklődőt, látogatót vagyis minél nagyobb forgalmat generáljunk vállalkozásodnak. Ennek érdekében, a profilodalt úgy alakítottuk ki, hogy ösztönözzük  olvasóinkat az oldalaidra való átkattintásra.  

A felhasználóbarát térképes kereső segítségével, bárhol, bármikor egyszerűen és gyorsan Rád találnak a hazai termelői élelmiszer iránt elkötelezett vásárlók.

Mobil barát

Így a vásárlók, bárhol, bármikor, akár út közben is könnyedén tájékozódhatnak.

Útvonaltervezés

A térképről és a profiloldalról egyaránt, egy kattintással elérhető az útvonaltervezés funkció.

Közelemben

A helymeghatározás engedélyezésével, lehetőség van egy adott távolságban keresni.

Kategóriák

A célirányos kereséshez, a különböző tevékenységeket 5 kategóriákra osztottuk.

Szűrők

Összetett keresőnek köszönhetően, a látogatók könnyen rátalálnak a közelükben termelt portékára.

Előnézet

A térképen maradva megtekinthető az egyes profiloldalak előnézete

Segíts, hogy több magyar termelői élelmiszert fogyaszthassunk

Az EgyünkHelyit portál, azzal a céllal jött létre, hogy mi vásárlók, minél könnyebben hozzájuthassunk az általad termelt és készített egészséges élelmiszerekhez.

Csak pár perc!

Készítsd el INGYENES profiloldalad

Segítsd a vásárlókat

Egyre többen döntenek az egészséges hazai élelmiszerek mellett. Segíts őket, hogy könnyebben rátaláljanak kézműves portékádra.

Legyél láthatóbb

Az interneten való megjelenés, manapság megkerülhetetlen. Legyél láthatóbb a virtuális térben, készítsd el bemutatkozó oldalad portálunkon.

Szerezz több vevőt

Egy személyes hangvételű bemutatkozó és a tevékenységed mindennapjait bemutató fotók, bizalmat ébresztenek a vásárlókban. Szánj időt büszkeségeid bemutatására

A regisztráció és profiloldalad létrehozás teljesen INGYENES és az is marad. Használd ki ezt a díjtalan online hirdetési lehetőséget!

Segítesz?

Az EgyünkHelyit oldal célja, hogy összegyűjtse a hazai kézműves termelőket, manufaktúrákat, hogy mi vásárlók minél több hazai élelmiszert fogyaszthassunk

Szerezz több vevőt
háztáji, kézműves portékádnak!

Kérlek, szánj pár percet a Termelői Adatlapod kitöltésére, és kerülj fel az országos  Termelői Térképre és Piactérre.

Köszönjük!