Blog

Blog

jan 23
Kecske · A háziasított mókamester

A kecske, akár szarvalt vagy szarvatlan, szakállas vagy szakáltalan, évezredek óta az…

Sze 23
Organikus, bio, öko. Van különbség?

Ha valaki ökológiai gazdálkodást folytat, akkor bio termékeket állít elő? A válasz…

Sze 23
Közösségi gazdálkodás, ahol mindkét fél jól jár

A közösség által támogatott mezőgazdaság jellemzője, hogy a vevők és a termelők…

Sze 23
Helyi Termék avagy “Eat Local” mozgalmak

A hipermarketek elképesztő választékot kínálva csábítják ma is az embereket a…

Sze 11
A helyi élelmiszer és a fenntartható gazdaság

A helyi termék fogalma nincs merev szabályok és fogalmi definíciók közé szorítva. A…

Segítesz?

Az EgyünkHelyit oldal célja, hogy összegyűjtse a hazai kézműves termelőket, manufaktúrákat, hogy mi vásárlók minél több hazai élelmiszert fogyaszthassunk

Szerezz több vevőt
háztáji, kézműves portékádnak!

Kérlek, szánj pár percet a Termelői Adatlapod kitöltésére, és kerülj fel az országos  Termelői Térképre és Piactérre.

Köszönjük!