Szerzői jog
Beregi csirke
Vállalkozásunk célja egy gasztronómiai szempontok szerint is értékes baromfihús előállítása. Kiindulási alapnak a 19-20. század fordulóján Magyarországon tenyésztett minőségi szárnyasokat tekintjük. Ennek megfelelően kitüntetett figyelmet fordítunk egyebek mellett a kívánt íz és textúra kialakítására, a kiváló minőségű, GMO mentes, a nagyüzemitől alapjaiban különböző takarmányozásra, a tradícionális, stresszmentes tartástechnológiára.
Az általunk kínált baromfi teljes életútja során – a tojástól a piacig – az élvezeti értékét befolyásoló paraméterek mindegyikét legjobb tudásunk szerint, kompromisszumot nem ismerve biztosítottuk.
This message is only visible to admins.
Backup cache in use.
1 évvel ezelőtt
Az idén is neveltünk kappanokat az áprilisban kelt csirkékből. Decemberben tejes gabonával hízlaltuk őket, majd szárazon kopasztva, effilé (részlegesen zsigerelt) formában szállítottuk. Néhány darab még megmaradt, az érdeklődők az alábbi telefonszámon kereshetnek: +36 30 249 9947
Boldog, Békés Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! ... TovábbKevesebb
1 évvel ezelőtt
Nyár végi életképek a farmon: a csirkéknek köszönhetően szépen kezd rendbejönni az utóbbi években kissé elhanyagolt biogyümölcsös. ... TovábbKevesebb
2 évvel ezelőtt
Tudtuk, hogy télen nem egyszerű szabadtartásban csirkét nevelni. Az idei hosszú telet a francia csirkék is nehezen viselték, súlyuk mintegy 20-30%-kal elmarad a megszokottól. Talán a képeken nem látszik, de 1,2 kg-nál nagyobb tömegű csirkéket csak elvétve találtunk a Rungis-on. A Bresse-i csirkék - melyeket legalább 16 hétig nevelnek - voltak a legkisebbek, effilé bontásban (fejjel, lábbal, belsőséggel) 1-1,2 kg testtömeggel.
Némileg megnyugtató, hogy nem kizárólag nálunk ilyen kicsik a csirkék télen. Azért már nagyon várjuk a tavaszt! ... TovábbKevesebb
Tiszakerecseny, Árpád u. 133, Hungary
Tiszakerecseny, Árpád u. 133, Hungary
Beregi csirke
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása