Szerzői jog
Csabai Kolbász Kamra
Tusjak Tamáséknál a kolbászkészítés már több generációra visszanyúló hagyomány, a családi recept apáról fiúra száll. Békéscsabáról három éve költöztek Győrzámolyra, hogy az ott élő emberekkel is megismerhessék első kézből az eredeti, házi csabai kolbász ízét. Saját mangalicáik egy Győr melletti erdőben élnek szabadon. Vastag és vékony kolbászt készítenek, adalékanyagoktól és tartósítószerektől mentesen. Kézműves csabai kolbászaik megvásárolhatóak Győrben saját mintaboltjukban, de megfordulnak termelői piacokon is, így a Szimplakert Háztáji piacon is találkozhatunk velük.
This message is only visible to admins.
Backup cache in use.
9 hónappal ezelőtt
Sonka recept ahogy èn főzöm!
Egy estét beáztatod hideg vízbe a sonkát! egyszer legalább cseréled a vizet! Utána fokhagyma egy fej, vöröshagyma egy fej, babérlevèl 2db, pár szem egész fekete bors és felrakod főzni leassú tűzön amíg puha nem lesz! Majd hagyod ebbe a vízbe kihűlni!
Ha kivetted a sonkát főzz ebbe a vízbe tojást!
Jó étvágyat hozzá! ... TovábbKevesebb
10 hónappal ezelőtt
A Húsvét mindenképp eljön, és a sonka semmiképp nem hiányozhat az asztalról 😉
➡Várunk Győrben a Hédervári úti Tescoban friss házi készítményeinkkel ... TovábbKevesebb
10 hónappal ezelőtt
Nagy István: Szükség van a piacokra
hirtv.hu
A biztonságos élelmiszer-ellátásban kulcsszerepe van a helyi piacoknak, ezért azok működése a koronavírus-járvány ideje alatt is kiemelten fontoGyőr, Arany János u. 37, Magyarország
Győr, Arany János u. 37, Magyarország
Csabai Kolbász Kamra
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása