Szerzői jog
Garat malom
A mohácsi Garat Malom a mai formájában 2017-ben kezdte meg működését azzal az eltökélt szándékkal, hogy csak és kizárólag magas minőségű és különleges búzafajták kerüljenek megőrlésre.
A teljes folyamatot átlátják, hiszen a búzát is ők termesztik, a vetéstől egészen addig, míg a pékekhez vagy a vásárlókhoz kerül a termékük. Kíméletes őrlésvezérléssel dolgoznak és malmuk adottságaiból adódóan lisztjeik tartalmazzák a magas ásványi anyag- és vitamin tartalmú búzacsírát is. A molnárok folyamatosan ellenőrzik az őrlés során a hengereket, tapintással állapítják meg a lisztek finomságát és ennek megfelelően állítják át a gépeket.
Végtelenül szimpatikus bennük, hogy nem túl nagyban gondolkodnak, így tudják tartani a kiemelkedő minőséget, ami a lisztjeikből készült kenyereknél nagyon szépen meg is mutatkozik. Az általuk termesztett és őrölt királybúza például egy igazi gasztronómiai kiválóság.
Amire a legbüszkébbek: "100%-ig adalékanyagmentes liszteket állítunk csak elő. Nem teszünk hozzájuk semmit és nem is veszünk el a búzából semmit."
Mohács, Kossuth Lajos u. 72, 7700 Hungary
Garat malom
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
simon mara
február 29, 2020 at 16:00Örömmel olvastam a Garat Malomról és jó véleményem nem csak az olvasott sorokból adódik, de vásárlójuk is vagyok, és tapasztalatból tudom, a liszt minősége mindig állandó és megbízhatóan jó, sőt a legjobb.
Megvalósul a gyártásnál „a szántóföldtől az asztalunkig” elv, ami a garancia a termékeikre.
Az árú kiadó, a csomagolás, a jó szó, a mosoly ami a dolgozónál természetes ez csak emeli a minőséget.
Köszönöm!! Így tovább!