Szerzői jog
Honey Co - Csobánkai Méz
Burgyán Attila magyartanárból lett okleveles méhész. Pilisi méhészetében, kizárólag 100% organikus, kézműves technikával, a lehető legkevesebb emberi beavatkozással készül a Csobánkai Méz.
A méhészkedés alapja, a természettel való harmóniában, összehangolódásban és a táj ismeretében rejlik. Attiláék nagy gonddal választják ki a legjobb méhlegelőket, folyamatosan járják Pilis hegységeit, hogy felkutassák a természetes, a tiszta levegőre annyira kényes hárserdőket és gyümölcsösöket. Figyelemmel kísérik az időjárási viszonyokat és a virágzási időszakokat. Szoros kapcsolatot alakítottak ki a méhcsaládjaikkal, nagy gondot fordítottak a szorgos méhek különös és barátságos társadalmának megismerésére, és megtanulták, hogyan tudnak róluk felelősségteljesen gondoskodni.
A Honey Co márkanév alatt futó "gourmet", különleges ízvilágú krémméz, kiemelkedő élettani értékkel bír. Repcemézből és akácmézből készül, selymes állagát hosszan megőrzi, nem kristályosodik. A krémméz alapját adó repceméz, különleges élettani hatásokkal bír. Enyhén lúgos kémhatású, ezért érzékeny gyomrúak is fogyaszthatják. A repceméz gyulladáscsökkentő, immunerősítő, regeneráló és energetizáló hatással is bír. Magas vastartalma miatt, pedig hatásos vérképző.
Csobánka, Tavasz utca 9, Magyarország
Honey Co - Csobánkai Méz
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása