Szerzői jog
Kakukkhegyi Lekvárium
Családunk közel 20 hektáron termeszt gyümölcsöt, melynek értékesítése korábban a friss piacon történt.
Komoly keresleti igényt éreztünk a manufakturálisan előállított, kiváló minőségű, feldolgozott gyümölcstermékek iránt.
Ezért úgy gondoltuk, hogy a megtermett gyümölcseinkre alapozva és az európai uniós pályázati forrásokat felhasználva kialakítjuk lekvárfőző üzemünket. Így 2014-ben létrehoztuk a Kakukkhegyi Lekváriumot, amely a nagymúltú kertészeti családi vállalkozásunk beruházásaként valósult meg.
A Kakukkhegyi Lekvárium elsődleges célja, hogy termékeit a lehető legmagasabb vitamintartalommal állítsa elő.
Az elsősorban saját termesztésű gyümölcsöket alacsony hőmérsékleten, zárt rendszerben főzzük különleges eljárású technológiával, így a magas gyümölcstartalom (80-95%) mellett a Kakukkhegyi Lekvárium jellemzője a magas vitamintartalom is. Ezzel az eljárással nemcsak az aromaanyagokat sikerül megőrizni, hanem a magas hőmérsékletnek kevésbé ellenálló vitaminok is megőrizhetők. Rövid ideig tartó főzést követően üvegekbe töltjük a finomságokat, majd a minimális hőkezelés után saját címkéinkkel látjuk el a lekvárokat szállítás előtt.
Lekvárjaink tartósítószert nem tartalmaznak és cukormentes kivitelben is készülnek.
Bízunk benne, hogy termékeinket az egészségre tudatosan figyelők ugyanolyan lelkesedéssel fogadják, mint amilyen lelkesedéssel mi dolgozunk a termékek előállításán a Lekváriumban. Ezeket a lekvárokat kisgyerekeknek és időseknek is nyugodt szívvel ajánljuk. A cukormentes változatok a cukorbetegek számára is fogyaszthatók.
Szomor, Kodály u. 10, 2822 Hungary
Kakukkhegyi Lekvárium
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása