Szerzői jog
Kiss Húsműhely
Hagyományos technológiával, manufakturális módon készített húskészítmények természetesen, adalékanyagok, állományjavítók és ízfokozók nélkül, hagyományos technológiával. Tesszük mindezt azért, mert hiszünk abban, hogy a mai világban is lehet még valódi húsból valódi húskészítményt készíteni.
Kolbász különlegességek: Pirított tökmagos érlelt kolbász, Vargányagombás kolbász, Borsos teakolbász, Picante kolbász – chilivel.
Szalonnák: Parajdi sóban érlelt szalonna, Bükkfán füstölt hátszalonna parajdi sóban érlelve, Paprikás abált szalonna.
Jászberény, Réz Kálmán út 4, Hungary
Kiss Húsműhely
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása