Szerzői jog
NPK Charolais Farm
Két barát álmának megvalósulása kezdődött el 2006 végén, amikor megvásároltuk az első szarvasmarhákat azzal a határozott elképzeléssel, hogy a közép-európai régió legkiválóbb Charolais-tenyészetévé válunk.
Az elmúlt évek során közel 100 tenyészállatot hoztunk be Franciaországból. Felbecsülhetetlen érték az olyan bizalmi közeg megteremtése, ahol az üzlet révén a nemzetközileg elismert francia tenyésztőkkel mély baráti kapcsolat alakul ki.
Az utóbbi időszakban egyre fajsúlyosabbá vált értékrendünkben az egészséges táplálkozás szerepe, így megfogalmazódott bennünk annak igénye, hogy az organikus körülmények között felnevelt marhák húsát – figyelembe véve a gasztronómiai, élvezeti szempontokat is – érlelt marhahús formájában tegyük elérhetővé az érdeklődők számára hazánkban.
Mára az NPK Charolais márkanévben egyaránt hangsúlyossá váltak mind a tenyésztési, mind a gasztronómiai szempontok.
Charolais húsmarha és charollais juh tenyésztés
This message is only visible to admins.
Backup cache in use.
4 hónappal ezelőtt
💚Számunkra az egészség kiemelten hangsúlyos, csak úgy mint a minőség. Saját állatainkat organikus körülmények között neveljük fel. Általánosságban is elmondható, hogy az európai húsmarhatartó társadalomra, jellemző ez a szemlét.
A legeltetés és a szabad tartás lehetővé teszi az állat jólétét, ami pedig végeredményben pozitív hatással van, a hús minőségére. 💚
🥩 Eat Better Beef 🥩
#npkbeef #charolais #grassfed #healthyfood #cleanprotein #farmtotable #eatbetterbeef ... TovábbKevesebb
5 hónappal ezelőtt
Egy könnyű, rizses desszert?
- egy adag kihűtött szusi rizs
- fél dl kókusztej
- egy-két kanál forró víz
- egy teáskanál zöldbanán liszt
- egy adag LABO NOIR CACAO kollagén protein
A előző nap elkészített, kihűtött rizst keverd el pár kanál sűrű kókusztejjel/kókusztejszínnel, adj hozzá egy kis kanál zöldbanán lisztet és egy adag LABO NOIR kollagén proteint. Egy löttyintésnyi forró víz segít a keverésben. Krémes, kollagénben és rezisztens keményítőkben gazdag desszertet kapsz, mely kiválóan alkalmas az edzés utáni visszatöltésre, de pihenő napon, némi kényeztetés gyanánt is megállja a helyét.
A megfelelően kihűtött szusi rizsben és a zöldbanán lisztben található szénhidrátok bő 70%-a nem elérhető a bélrendszer enzimei számára, így belőlük nem lesz cukor. Szinte emésztetlenül jutnak el a vastagbélbe, ahol az ott lakó baktériumok hasznosítják számunkra, például gamma-amino-vajsavat állítanak elő általa. Ez kulcsfontosságú pédául a vastagbél normál működése szempontjából, mindemellett hat a vércukor szintre, a vérnyomásra, a kedélyállapotra, az alvás minőségére, segíti a bőr hialuronsav termelését.
Ha igazán profin játszod a játékot, készítsd el EFFEKT-tel, mivel a benne található ceyloni fahéj tovább korlátozza a rizsben található szénhidrátok cukorrá alakíthatóságát.
Szóval, egy könnyű, rizses desszertet?
A Labo Noir - Effekt Marha Fehérjét itt éred el:
npkbeef.com/termek-reszletek/labonoir-bone-broth-protein-effekt-11
🥩 Eat Better Beef 🥩
#npkbeef #charolais #grassfed #healthyfood #cleanprotein #farmtotable #eatbetterbeef ... TovábbKevesebb
5 hónappal ezelőtt
Kellemes Vasánapot Mindenkinek! 🐮❤️🐮
🥩 Eat Better Beef 🥩
#npkbeef #charolais #grassfed #healthyfood #cleanprotein #farmtotable #eatbetterbeef ... TovábbKevesebb
Kecskemét, Kisfái tanya 264, Hungary
Kecskemét, Kisfái tanya 264, Hungary
NPK Charolais Farm
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása