Szerzői jog
Papp Lekvár Manufaktúra
A Papp Lekvár Manufaktúrában a természet patikájának értékes gyümölcseiből készítünk igazi kézműves lekvárokat, szörpöket és szószokat ügyelve arra, hogy megőrizzük bennük rejlő nélkülözhetetlen vitaminokat és a lenyűgöző ízeket.
Válassz Te is a valódi gyümölcsből, zöldségből készült prémium minőségű Papp lekvárokból és termékekből almától a zellerig!
Papp Lekvár Manufaktúra
Papp Miklós vagyok, családommal Vácrátótón élünk, a festői szépségű Botanikus kerttől néhány háznyi távolságra. 10. éve foglalkozunk saját termelésű és gyűjtött erdei gyümölcsökből házi lekvár, szörp készítésével, melyeket sokszor csak vácrátóti lekvárok néven emlegetnek. A lekvárok a természet patikájának értékes gyümölcseiből készülnek széles választékban, almától a zellerig. A Papp Lekvár Manufaktúra kínálata szezontól függően változó, kb 40 féle íz, hagyományos natúr és cukormentes termékekkel.
Több lekvárfőző versenyen díjnyertes vagy külündíjas lekvárom is van.
Tudod hány féle lekvárt és egyéb terméket készítek manufaktúrámban?
hagyományos házi lekvárokat, igazi lekvárkülönlegességeket, több erdei gyümölcsből készült lekvárt, zöldségből készült lekvárt, főzés nélkül hidegen készült termékeket. Az egyedi igényekre is gondolva: cukor hozzáadása nélkül készült lekvárokat, szörpöket
Termékeim magas gyümölcstartalommal, kevés cukorral, kíméletes, forralás nélküli eljárással készülnek, kivéve azokat, melyeket hagyományosan hosszú főzési idővel sűrítenek sütésálló igazi házi lekvárrá (pl. szilva). Mivel termékeim szabad téri rendezvényeken télen és forró nyári napokon egyaránt megtalálhatók, ezért minimális tartósítószert használok.
A hidegen, tehát nyersen, főzés nélkül készülő lekvárom , a som és a kökény lekvár igazi vitaminbombák.
Célunk, hogy mindenki hozzájusson a különleges ízekhez...
...ezért cukor és édesítőszer hozzáadása nélkül készítek natúr lekvárokat.
Egyedi, különleges ízeim többek között a...
medvehagyma lekvár, csalán lekvár, dió lekvár, fekete berkenye lekvár, zeller lekvár fokhagyma lekvár... de készítek ánizsos hagymalekvárt, lila hagyma lekvárt is sültekhez, valamint sütőtök és csipke lekvárt, és természetesen a hagyományos szilva, sárgabarack, eper és sok más finom lekvárt mellett. Dió lekvárt, zeller lekvárt elsőként készítettem.
A házi lekvárokat, szörpöket engedéllyel készítem... tiszta, higiénikus környezetben, originál üvegekbe töltöm, miden esetben új kupakkal, lapkával zárom azokat.
Válogass kedvedre a természet patikájának értékes gyümölcseiből készített lekvárok ízkavalkádjából, kóstold meg a napérlelte gyümölcsök fenséges ízeit.
Vácrátót, Alkotmány út 47, 2163 Magyarország
Papp Lekvár Manufaktúra
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása