Szerzői jog
PETLYN Kézműves Ecet
Fejér megyében, Fehérvárcsurgón készítjük kézműves technológiával gyümölcsboreceteinket.
Családi vállalkozásunk célja a régi idők ecethasználatának felelevenítése, minőségi, természetes, egészséges termékek előállítása, mellyel gazdagítjuk a magyar gasztronómiát és étkezési szokásainkat. Termékeink a gazdaságunkban termett gyümölcsökből és zöldségekből készülnek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert, sem más hozzáadott anyagot.
Nyers, szűretlen eceteink 4-5 % savtartalommal rendelkeznek, magukba zárják az adott gyümölcs aromáit, íz és zamatanyagait, a vitaminokat, valamint az ásványi anyagokat. Hasonlóan a szőlőborokhoz, évjáratonként változhat, és még a palackozás után is érik, kiteljesedik.
Az ételhez adagolva a szúrósság elillan, viszont a gyümölcsösség megmarad. Így lehet az eceteket fűszerként használni. Az értékes rostanyagok adják az ecet opálos színét. Ezek a pici pelyhek az üveg aljára ülepednek, ezért felhasználás előtt érdemes felrázni.
Saját magunk megtapasztaltuk milyen izgalmas ízhatásokat lehet varázsolni ecet használatával. Ezért lelkesítjük a körülöttünk élőket és vásárlóinkat, hogy bátran használják, kísérletezzenek vele, leljék sok örömüket benne.
Fehérvárcsurgó, Rákóczi utca 49, 8052 Hungary
PETLYN Kézműves Ecet
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása