Fotók
Erdőszéli Pékkuckó
A különböző kelt tészták készítése már egészen kicsi korunktól kezdve része a mindennapjainknak, majd a családalapítással azonos időben úgy határoztunk, hogy kenyereinket is magunk fogjuk készíteni. Sok gyakorlással és önfejlesztéssel sikerült eljutnunk odáig, hogy mindössze a tészta viselkedésére figyeljünk, ne recepteket kövessünk a kívánt végeredmény érdekében.
Azt gondoljuk, hogy a mára népbetegséggé váló gluténérzékenység elkerüléséhez a gazdáig és molnárig kell visszamenni, ezért próbáljuk felkutatni azokat a termesztőket és malmokat, akik nem csak a terméshozam és a termelési volumen alapján hozzák meg döntéseiket.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása