Fotók
Sibella Vegán Ételműhely
A Sibella Vegán Ételműhelyben kézzel készített finomságainkkal célunk, hogy az egészégtudatos táplálkozást összekapcsoljuk az étkezés örömteli érzésével és a környezettudatos gondolkodásmóddal.
Célunk, hogy az egészégtudatos táplálkozást összekapcsoljuk az étkezés örömteli érzésével és a környezettudatos gondolkodásmóddal.
Saját fejlesztésű receptekből, több éves kísérletezés eredményeként, eredeti és finom ízkombinációkat alkottam meg. Megkeresve a prémium minőségű, többnyire magyar alapanyagokat, nagy gondossággal készítjük pohárdesszertjeinket, pástétomjainkat, desszertgolyóinkat és méltán vagyunk büszkék adalékanyag-, és cukormentes növényi tejeinkre (kesudió, pörkölt törökmogyorótej). Ezek az első magyar növényi tejek, amelyek ilyen formában forgalomba kerülnek kishazánkban.
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása