Elhelyezkedés
-
Napkor, Gárdonyi utca, Magyarország
Napkor, Gárdonyi utca, Magyarország
A kenyérhez vadkovászt használunk, ami azért vad, mert a lisztben és a levegőben lévő baktériumok- gombák együtt indítják be az erjedési folyamatot. A lisztet összekeverjük vízzel várunk, adunk neki friss lisztet vizet, várunk...stb
Nagyjából 3 hét alatt kialakul egy olyan kultúra, amiből a kenyereim készülnek. Törődés, liszt, víz és só a tartalmuk. Lisztjavító, ízfokozó és minden hókuszpókusztól mentes kenyerek, ahogyan a nagymamáink készítették annak idején.
24 órás kovásszal dolgozunk, ez azt jelenti hogy a kovászmagból kivett kovászt, liszt víz hozzáadásával 24 órát érleljük, mielőtt dagasztanánk belőle. Ez igaz az összes kenyerünkre.
Budapestre pénteken és szombaton szállítunk.
Kenyér típusok:
fehér, barna, félbarna, paraszt, diós, tönköly, teljes kiőrlésű
emellett zsömle is kapható
Csak leadott megrendelések alapján sütünk kenyeret.
Értékelés írása