Elhelyezkedés
Tevékenység
Részletek

A kenyérhez vadkovászt használunk, ami azért vad, mert a lisztben és a levegőben lévő baktériumok- gombák együtt indítják be az erjedési folyamatot. A lisztet összekeverjük vízzel várunk, adunk neki friss lisztet vizet, várunk...stb
Nagyjából 3 hét alatt kialakul egy olyan kultúra, amiből a kenyereim készülnek. Törődés, liszt, víz és só a tartalmuk. Lisztjavító, ízfokozó és minden hókuszpókusztól mentes kenyerek, ahogyan a nagymamáink készítették annak idején.
24 órás kovásszal dolgozunk, ez azt jelenti hogy a kovászmagból kivett kovászt, liszt víz hozzáadásával 24 órát érleljük, mielőtt dagasztanánk belőle. Ez igaz az összes kenyerünkre.

Budapestre pénteken és szombaton szállítunk.

Kenyér típusok:
fehér, barna, félbarna, paraszt, diós, tönköly, teljes kiőrlésű
emellett zsömle is kapható

Csak leadott megrendelések alapján sütünk kenyeret.

liszt, víz, só
1-3 napban csak textilbe, konyharuhába érdemes beletenni a kovászos kenyér nem szereti a műanyag zacskót, kérlek engedd, hogy lélegezzen ő is:) amikor kezd száradni a kenyér, kicsit tedd ki a szabad levegőre amikor magasabb a páratartalom és magába szív annyi nedvességet, hogy visszapuhuljon.
850 Ft
750
Vásárlás közvetlenül a termelőtől
Írj az Eladónak

  • No comments yet.
  • Add a review