Szerzői jog
Bivalyos Tanya
Szüleinknek több mint 30 éve van tanyája Ásotthalmon. Családunk már 20 éve foglalkozik édesburgonya (batáta) termesztéssel és szaporítással. A kitartó munka és kíváncsiság eredményeként Európában másodikként saját fajtát is nemesítettünk, melyet falunk neve után Ásotthalom12-nek neveztünk el. A batáta termesztése mellett méhészetünkben kiváló fajtamézeket termelünk, illetve hazai szárított fűszerek készítésével is foglalkozunk.
Jelenleg 12 fő segítségével, pusztán a kezünk munkájával állítjuk elő mindazt, amire büszkék vagyunk. 8 fajta batáta termesztésével és országos kiszállításával foglalkozunk, 11 féle méz előállítását, egyedi csomagolását és kézbesítését teljesítjük, emellett pedig 22 féle Magyarországon termő, szárított fűszerrel járulunk hozzá a hazai családok egészséges és változatos táplálkozásához.
A legkülönbözőbb minőség irányítási rendszereknek (TÜV, HACCP, SGS, GLOBAL GAP) megfelelve állítjuk elő termékeinket, melyeket gyorsan és rugalmasan juttatunk el kereskedő partnereinknek és közvetlen vevőinknek.
Ásotthalom, Bartók Béla u. 31, 6783 Hungary
Bivalyos Tanya
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Bedő Tiborné
október 1, 2020 at 18:42Azt szeretném megkérdezni, hogy miért lettek ilyenek némely batáta gumók. SAjnos a képet nem tudtam beszúrni ide. Sérültek, repedtek, erről csináltam fotót.