Szerzői jog
Kalapos Manufaktúra - Kézműves Kolbász
A kunhegyesi Kalapos Manufaktúra, hazai, főként őzből és bio mangalicából készít házias ízvilágú, magas minőségű húskészítményeket, kolbászokat, hagyományos eljárással. A kézműves eljárással készült termékeket, folyamatos minőségbiztosítási felügyelet mellett állítják elő, minden kolbászuk egy fajhúsból készül, szalonna tartalmuk max. 35%, és nem utolsósorban, semmilyen adalékanyagot nem használnak föl az előállítás során. A felhasznált fűszereket hazai őstermelőktől szerzik be.
A füstölt ízvilágot és a tartósítást, a hagyományos hideg füstölési eljárással végzik, száraz bükk ill. gyümölcsfa felhasználásával.
Kunhegyes, Kossuth Lajos u. 25, 5340 Magyarország
Kalapos Manufaktúra - Kézműves Kolbász
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása