Szerzői jog
Kanálka Zöldségkrémek
A Kanálka zöldségkrémek, mártogatósok, kizárólag friss alapanyagokból, zöldségekből készülnek, adalékanyagoktól mentesen, ízviláguk tekintetében pedig harmonikusan illeszkednek a hazai hagyományokhoz, mégis finoman újszerűen, nyitottak az újdonságokra, kulináris kalandozásokra. A Kanálka zöldségkrémjei nemcsak a külső megjelenésükben, a csomagolásukat tekintve különösen igényesek, hanem ízvilágukban is érződik mindaz a gondosság, szeretet és szaktudás amivel elkészíti őket Ági és Judit.
Ági és Judit ugyanis az a két hölgy, akik a Kanálka név mögött állnak. Egy testvérpár, akik kisgyerekes anyukaként elkötelezték magukat az egészséges, ellenőrzött , biztonságos és nem utolsósorban hazai élelmiszerek iránt. Városi lányokként, a föld műveléséhez nem értenek, ezt rábízzák a tapasztalt helyi termelőkre. De szeretnek főzni és fontosnak tartják az egészséges, rövid élelmiszer láncon átmenő friss alapanyagok zöldségek használatát és adalékmentes előállítást. Mindemellett, zöldségkrémjeik készítésénél prioritásként kezelik az élelmiszer-biztonsági szabványok betartását.
2013-ban Királyhegyesen, egy kis csongrádi faluban indult az a kis üzem , ami a Kanálka krémjeit előállítja. A manufaktúra, a kitűnő helyi termőföldön termelt zamatos alapanyagokat, zöldséget, gyümölcsöt, a közeli kertészetekből szerzi be. Fontosnak tartják a friss és helyi termények felhasználását, és egyben hisznek a kis helyi közösségek értékteremtő erejében. A Kanálka, nemcsak a térség hírnevét terjeszti finomságaival, minőségi helyi termékeivel, hanem hosszútávú megélhetést is biztosít a környékbélieknek.
Királyhegyes, Hungary
Kanálka Zöldségkrémek
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása