Fotók
Magdi Pékáru
Kenyér- és pékáru sütésével, értékesítésével foglalkozom. A saját termékeket saját üzemünkben készítjük, a férjem által épített fatüzelésű kemencében sütjük. Az alapanyagok összetételének legfontosabb jellemzői, hogy adalékanyag és tartósítószer nélküliek.
A kenyerek hagyományos módon, kovásszal készülnek.
Hitvallásunk a minőségi munka által előállított minőségi alapanyagból készített minőségi termék, ezáltal a természetesség, a hagyományos ízek megőrzése, népszerűsítése, valamint nagyanyáink elfeledett receptúrájának felelevenítése, ízvilágának visszahozása saját fantáziára, ízvilágra építve.
Újfehértó, Hungary
Újfehértó, Hungary
Magdi Pékáru
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása