Fotók
PékEmber
Gyúrós Jánosnak hívnak, a XXII. kerületben foglalkozom vadkovászos (élesztőmentes) kenyerek sütésével.
Korábban kertészmérnökként dolgoztam, tavaly (2018) ősz óta sütöm nagyobb mennyiségben a kovászos kenyereket. Kizárólag bio minősítésű lisztekkel dolgozom, a kenyerek hosszú érlelési idővel (18-20 óra) készülnek.
This message is only visible to admins.
Backup cache in use.
8 hónappal ezelőtt
Nemrég új "segítség érkezett a műhelybe. A videón látható egykarú dagasztó 20-30 éves lehet, kifinomult német technika. Lassan végzi a munkáját így nem melegíti túl a tésztát. Szeretem ezeket a régi gépeket...:)
Játék: aki elsőként kitalálja, hogy mi "nem stimmel" a videón ajándék kenyeret kap! **Megvan a nyertes***
/kérem csak az tippeljen aki át tudja venni valamely átvételi ponton, vagy a műhelynél!/ ... TovábbKevesebb
9 hónappal ezelőtt
Egyébként is, de a mostani nehéz időszakban különösen fontosnak tartom a helyi vállalkozások összefogását, helyi termelők támogatását.
Ezért is szeretném figyelmedbe ajánlani a szintén az Art Quarter épületében működő Rózsavölgyi Csokoládé manufaktúrát.
Kati, Zsolt és munkatársaik már évek óta készítik itt helyben a különleges táblás csokikat és bonbonokat. Rám elég nagy hatással voltak (vannak) hozzáállásukkal, elkötelezettségükkel, precizitásukkal.
Mikor megismertem Őket mondtam nekik, hogy én nem igazán szeretem a csokit, nagyon ritkán eszem. Na ez teljesen megváltozott mióta megkóstoltam egyik táblás csokijukat, azóta elég sok fogyott, és már érzem a különbségeket a különböző fajták között. Ja és a csoki készítése náluk a kakaóbab őrlésénél kezdődik! (elég komoly illat van a több mázsa kakaóbab miatt mikor az ember belép hozzájuk:)
Ha Te is szereted a jó (sztem a legjobb, bár elfogult vagyok!) csokit és teheted kérlek próbáld ki az ő termékeiket! Ajándéknak is tökéletes!
Van házhozszállítás, de előre egyeztetve a műhelynél is át lehet venni.
(majdnem elfelejtettem: a csomagolás annyira szép, h szinte ki se meri bontani az ember)
www.rozsavolgyi.com/ ... TovábbKevesebb
9 hónappal ezelőtt
A héten bagett is készült... ... TovábbKevesebb
Budapest, Nagytétényi út 48-50, 1222 Hungary
Budapest, Nagytétényi út 48-50, 1222 Hungary
PékEmber
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása