Szerzői jog
Szabó Malom
A szigetszentmiklósi Szabó liszt, 1929 óta készül, magyar búzából, hagyományos technológiával. A Szabó liszt, generációs tapasztalatok alapján, kizárólag minőségi hazai gabonából, adalékanyagoktól és lisztjavítóktól mentesen.
A Szabó Malom, kis malomnak számít, naponta 15-18 tonna lisztet őrölnek. A minőség fenntartása érdekében, a hagyományos eljárás alkalmazása mellett, saját laboratóriumokban folyamatosan ellenőrzik a gabona és a liszt minőségét az őrlés során. A jó liszt feltétele, a minőségi búza, "sütőipari értékét" pedig a sikértartalom, rugalmasság, tésztaképzési tulajdonság, és vízfelvevő képesség határozzák meg. A Szabó Malom sok-sok év tapasztalatából merítve, választották ki azt a hazai földön termett gabonát, amiből egységes, magas minőségű lisztet tudnak előállítani.
A hagyományok iránt elkötelezett Szabó Malom sikerét, mi sem igazolja jobban, mint az, hogy az általuk készített lisztet használják a legjobb kézműves pékségek , mint a Búzalelke, Panificio il Basilico, Jacques Liszt, Marmorstein és Pékműhely. De a híres Auguszt és Nándori cukrászdák is tőlük rendelik a lisztet.
Termékpalettájukon szerepel a kenyérliszt, amit sok séf és étterem is használ, többek között LillaLulla is ezt ajánlja. A kenyérliszt mellett, kínálatukban találsz tönkölydarát, egyszerfogós és kétszerfogós réteslisztet és teljeskiörlésű lisztet is.
Szigetszentmiklós, Pet?fi köz 22, 2310 Magyarország
Szabó Malom
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása