Fotók
Tündér Pékség
2005-ben kezdtem itthon sütni. 2016 ősze óta kizárólag kovásszal sütöm a kenyereim. 2018 tavaszán döntöttem úgy, hogy főállásban ezzel szeretnék foglalkozni így pályaváltó lettem, és elmentem "pékeskedni". 2019 január 1-től hivatalosan is ez a munkám.
Igyekszem csak hazai, kisebb malmok lisztjeit használni. Minden termékem adalékmentes, minőségi alapanyagokból, adalékok hozzáadása nélkül, hagyományos, kézműves eljárással készül. Kenyereim laktózmentesek, természetesen azokat kivéve amelyek tölteléke tejterméket tartalmaz. Kenyereket élesztő nélkül, természetes kovásszal sütöm. A kenyerek hosszan érlelt (vad)kovászos (élesztő nélküli) technológiával, bő másfél napig készülnek, ezért kell már két nappal előtte leadni a rendelést.
Budapest, Pestszentlorinc, Póth Irén utca, Hungary
Tündér Pékség
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása