Fotók
Vadkovászos Pékség
Természetes kovásszal, adalékanyag és élesztő hozzáadása nélkül készítjük hosszú (18-32 óra) érlelésű kovászos kenyereinket. Kizárólag lisztet, vizet és sót tartalmaznak.
A Szabó Malom és a Garat Malom hagyományos technológiával őrölt,
adalék- és lisztjavítószer-mentes lisztjeit használjuk.
This message is only visible to admins.
Backup cache in use.
5 hónappal ezelőtt
Tudtátok, hogy a XII. században Bingeni Szent Hildegárd apátnő 🙏természettudományi munkáiban kitért a tönkölybúzára is? Hildegárd szerint a tönkölybúza gazdagabb és táplálóbb a többi gabonánál. Segít a test erősítésében, a vérképzésben és vidámmá teszi az embert.
Térj be hozzánk szerdán és pénteken egy kis vidámságért! 🤩 ... TovábbKevesebb
Vadkovász Kézműves Pékség izgatott – itt: Vadkovász Kézműves Pékség.
5 hónappal ezelőtt
Kedves Vásárlóink!
Szeptember 1-től keddtől péntekig már 12:00-tól 18:00-ig várunk szeretettel és hosszú érlelésű 10-féle vadkovászos kenyérrel és kézműves péksüteményekkel! ... TovábbKevesebb
5 hónappal ezelőtt
Ma még utoljára betérhettek hozzánk friss pékáruért. Újranyitás Augusztus 25-én! Addig is kellemes nyarat és jó pihenést kívánunk minden kedves vásárlónknak!
Zsuzsa & Szabolcs ... TovábbKevesebb
Budapest, Újszász utca 57, Hungary
Budapest, Újszász utca 57, Hungary
Vadkovászos Pékség
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
Értékelés írása